Barion Pixel

Szocsi volume szempilla csipesz

Szocsi volume szempilla csipesz

45 fokos fejjel rendelkezi. Kéztechnikához Elena ajánlásával. Csipesz fogása és záródási pontja a csőr elején található.

Hozzá egyenes csipesz: katt ide

9890 Ft (br.)

Készleten

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Szocsi volume szempilla csipesz sokak számára közkedvelt. Kéztechnikához Elena kedvenc csipesze. Szocsi megosztó véleményeket kapott mert valaki vagy szereti és imádja ezt a várost vagy nem. Na ezzel a csipesszel is a helyzet. Nem a tipikus duck szempilla csipesz fejet kapta de nem is a 90 fokos fejjel rendelkezik. Talán ezért is szereti Elena annyira mert nem hétköznapi.

Tudj még többet a városról:

Szocsi (cirill betűkkelСочи) üdülőváros Oroszországban, a Fekete-tenger partján, a Kaukázus mentén. Határai a Mamajka és a Kugyepszta folyó. Távolsága a fővárostól közúton 1632km.

Hosszúsága mintegy 148 km, ezzel a világ második leghosszabb városa Mexikóváros után.[2] 1961-ben egyesítették a környező településekkel, így létrejött az ún. Nagy Szocsi. Közigazgatásilag hozzácsatolták Lazarevka, Maceszta, Hoszta és Adler települést.

Lakossága 397 500 fő (a 2002. évi népszámláláskor); 343 334 fő (a 2010. évi népszámláláskor).[3]

Szovjetunió egykori legnagyobb tengerparti gyógyüdülővárosa volt. Kénhidrogénes forrásait vérszegénység, ideg- és bőrbetegségek, ízületi bántalmak kezelésére javallották. Híresek voltak szanatóriumai is. Már az 1930-as években megkezdődött a gyógyászati intézmények kialakítása, az első jelentős beruházás a balneológiai klinika építése volt.

Szocsi volume szempilla csipesz reményeink szerint nem csak egy látogatás lesz, hanem kedvenc csipeszeid egyikévé vállhat.

További információk

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Szocsi volume szempilla csipesz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük