Barion Pixel

Rólunk

Rólunk

Szeretettel köszöntünk Téged az Elena Keplinger Hungary oldalán!

Célunk, hogy a magyar és európai szempilla stylistok egy helyen megtaláljanak mindent, ami a minőségi munkához szükséges. Szeretnénk, ha mostantól nem a termékek keresgélésével és több helyről való beszerzésével menne el az értékes időd, hanem 100%-ban a munkádra fókuszálhatnál. Saját fejlesztésű pilláinkkal egyedülálló minőséget biztosítunk, miközben minden más eszközt is megtalálsz nálunk, amire szükséged lehet.

Cégünk arca és szakmai támogatója: Elena Keplinger

Elena Keplinger ízig-vérig orosz szakember, aki maximalizmusával és szakmai tudásával magasan kiemelkedik az európai oktatók közül. Szoros kapcsolatot ápol oroszországi partnerekkel, kutató csoportokkal, ezáltal segít minket a folyamatos fejlődésben és az új eszközök felkutatásában.

elena

Elena Keplinger

Szempilla stylist, instruktor, az Elena Keplinger Brand alapítója és tulajdonosa

A Szempilla és Lifting Bajnokság nemzetközi zsűrijének tagja. Jelenleg Ausztriában él, ahol csapatával mindössze 3 év alatt elnyerték az ország legjobb szalonja díjat.

Eredmények:

2017. MINŐSÍTETT szalon
2018. MINŐSÍTETT szalon
2019. Style Up Your Life magazin: a legjobb szempillahosszabbító szalon Ausztriában

szandra

Hegedűs Szandra

szempilla stylist, oktatásszervező, az Elena Keplinger Brand alapítója és tulajdonosa

Közel 8 éve dolgozik szempilla stylistként és ezalatt az idő alatt ismerte meg Elena Keplinger, akinek a szalonjában évekig dolgozott és fejlődött. Ekkor jött a döntés hogy szeretnének komolyabban foglalkozni a pillákkal és közösen magas minőségű professzionális termékeket forgalmazni a hazai szempilla stylistoknak.

Jelenleg is dolgozik, emellett az Elena Keplinger Beauty Academy oktatásszervezője. Ha bármilyen kérdésed van, Szandra biztosan tud válaszolni.

Az Elena Keplinger Hungary három különböző területet foglal magába:

Elena Keplinger szépségszalon, Elena Keplinger Beauty Academy, valamint az Elena Keplinger szépségápolási vonal, melynek legújabb fejlesztése az ELENA KEPLINGER HUNGARY -vel együttműködve született.

Az Elena Keplinger Szempillák története

Elena mindig is kereste, kutatta a legjobb termékeket a piacon. Hosszú keresgélés eredményeképpen talált rá arra a manufaktúrára, amely a legmagasabb minőségű selymes szempillákat gyárjta.

Neked is ismerős a helyzet, amikor építesz és szempillákat vennél fel a palettáról, de kiderül, hogy a szálak különböző hosszúságúak, eltérő íveltségűek, vagy mindkettő?
Ez az, ami az Elena Keplinger pilláknál nem fordulhat elő! 

Elena saját idejét feláldozva teszteli a mai napig pilláinkat, a jelenlegi gyártó kiválasztása során közel 150 mintát próbált ki számtalan cég termékei közül, amíg megtalálta a tökéletes minőséget. Ennek eredményeként választása a jó minőségű koreai szálakra esett, amelyhez hasonló jelenleg nincs a modern szempilla iparban.

Tökéletesség minden apró részletben

Mi, az Elena Keplinger Hungary-nál, nem csak a pillák minőségére figyelünk! Termékeink mindegyike alaposan válogatott és tesztelt, a modern elvárásokat maximálisan kielégítik.
Elena munkája során, saját szalonjában is termékeinkkel dolgozik, a ragasztókat, zsírtalanítókat és egyéb vegyi termékeket hosszas ellenőrzés után választotta ki, a jelenleg a piacon található legjobb minőségben.

Manapság egyre több vendég választja a természetességet, amit szempilla lifting szolgáltatással biztosíthatunk számukra. Az osztrák minőségért a Dr. Temt Cég termékei felelnek kínálatunkban a „Combinal” sorozattal. Az eljárás tökéletes kiegészítője lehet a Lash Botox a Lovely Company-tól.

Sokan kerestek minket a henna festéssel kapcsolatban is, ezért úgy döntöttünk a jelenleg világszinten is vezető pozíciót betöltő Lucas Cosmetics Company termékeit hozzuk el nektek. Ez a henna könnyen használható, és a széles színskála segítségével bármilyen színtípusú vendég igényeit ki tudjuk elégíteni.

A professzionális termékek mellett fontos, hogy otthoni használatra is tudj értékesíteni! Ennek érdekében kínálatunkban megtalálod a legmagasabb minőségű smink termékeket is, melyekkel biztosíthatod, hogy vendéged otthon is nap-mint-nap emlékezzen a tökéletes szolgáltatásra, amit tőled kapott.

Kézzel készült, gondosan csiszolt, saját márkás csipeszeinket csak egyszer kell kézbe fognod, és mi garantáljuk, hogy szerelem lesz első látásra!

Munkánknak soha nincs vége, minden nap kutatjuk, keressük a tökéletes termékeket számotokra!

Elena Keplinger Beauty Academy

Tanfolyamainkra meghívjuk az orosz szakmai csillagokat és legelismertebb oktatókat, hogy első kézből értesülhess a legújabb technikákról és trendekről. Szeretnénk, ha Veletek együttműködve szervezhetnénk képzéseinket, ezért minden ötletre és kérésre nyitottak vagyunk!

Ha velünk tartasz, akkor mindig trendben leszel, megismerheted az összes újítást, elsajátíthatod a legfejlettebb technikákat és a legjobb termékekkel való munkát.

Szeretettek köszöntünk Téged összetartó közösségünkben! Bármi kérdésed van fordulj hozzánk bizalommal! 🙂

Az Elena Keplinger Hungary Csapata