Barion Pixel

Szempilla Tisztító folyadék

Szempilla Tisztító folyadék

cleanser 15ml kiszerelés. Cseppentős anyagtakarékos kiszerelés. A szempilla hosszabbítása előtt használják. A szempilla tisztító folyadék használata több mint ajánlatos. Nem = a samponnal. Alapos tisztítás és zsírtalanítás nélkül romlik a ragasztó tapadása, ami a szempillák hullásához vezet.

5100 Ft (br.)

Készleten

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

A szempilla hosszabbítása előtt használják. A szempilla tisztító folyadék használata több mint ajánlatos. Nem = a samponnal.

Alapos tisztítás és zsírtalanítás nélkül romlik a ragasztó tapadása, ami a szempillák hullásához vezet. A tisztítószer fő feladata a szemkörnyék kíméletes, de hatékony tisztítása az esetleges szennyeződésektől. A Klinsert egy mikrokefe és egy fa spatula segítségével vidd  fel a szempillákra. Ez után a szakasz után elkezdheted a szempilla meghosszabbítási eljárást, vagy alapozók, primerek használatának  alkalmazását (ha szükséges).

primerek itt eléred

 

Mivel a PH érték megfelelő ezért nem jelent problémát ha a bőrhöz hozzá érsz. Mint a Primerek esetében. Teljesen megtisztítod a szempillákat.

Előtte utána kép itt találod mikro kamerával készült  :

1 amikor megérkezett a vendég

Amikor element samponozni es azt mondta minden tökéletes :

Amikor cleanser – tisztító folyadékkal megtörtént a tisztítás :

Használj kisfejű mikrobrusht, így elkerülöd az anyagfelhalmozódást. A szempilla tisztító folyadék használatakor hajlamosak vagyunk a szempilla alátéten végezni a tisztító folyadék használatát. Ez helytelen, mert ha befolyik a szembe, csípni fogja a vendéged szemét. Éppen ezért fa spatulákat használj.

Ellenőrizd magad, hogy megfelelő-e a végeredmény a szempilla tisztító folyadék használatakor. A látszat néha csal.

Használat:

A vendég szempilláját mindig tökéletesen elő kell készíteni. Sokszor a tartós szettek elmaradnak, de nem értjük miért. Megfelelő előkészítés nélkül nincs tapadás. Amennyiben sminkben érkezik a vendéged  vagy elküldöd hogy saját maga mossa le a sminket samponnal vagy te lemosod neki. Ezt követően a teljes siker elérése érdekében Műszempilla tisztító folyadékot( Cleansert) használj.

Permetezz mikrobrush vagy zsírtalanító pálcára  kis mennyiséget. 

Kiszerelés 30ml

További információk

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Szempilla Tisztító folyadék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük