Barion Pixel

Ragasztó kötésgyorsító folyadék

Ragasztó kötésgyorsító folyadék

Russian Booster

15ml cseppentős anyagtakarékos üvegben.

 

6900 Ft (br.)

Készleten

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Ragasztó, kötésgyorsító folyadék amit nálunk Russian booster néven találsz, még lúgosabb mint a Primer. Itt már 8-9 PH értékről beszélhetünk.  Ezért csak műszempillákra alkalmazzák.

Feladata: A ragasztó polimerizáció felgyorsítása. Olyan esetekben alkalmazzák, amikor fel kell gyorsítani a ragasztó munkáját, amikor “savas” természetes szempillákkal dolgoznak, a szalonban nem megfelelő a páratartalom. Segítségedre van ha a műszempillák lefordulnak a természetes szempilláról, vagy ha záródnak a szempilla fanok. Ha a kezelés során használtál szempilla primer zsírtalanító folyadékot, érdemes a ragasztó kötésgyorsító folyadékokat elhagyni. Mind a két termék magas PH- val rendelkezik, így túlzottan felgyorsíthatja a ragasztó kötési idejét. Ha csak szempilla tisztító folyadékokat használtál, akkor tökéletesen alkalmazható. Az összetapadások elkerülésében is nagy segítségedre van.

Tipp: Mielőtt befejezted a munkád mindig ellenőrizd át, hogy ne legyen összetapadás. Soha ne fésüld a szempillákat munka közben, mert a szempillák lepattanhatnak.

Hogyan kezeljük a ragasztót ?? Nézd meg Elena Keplinger webinárját ahol közel 3 órán át részletez neked mindezt. klikk ide

Természetesen a ragasztó kötésgyorsító folyadék is elegáns üvegben érkezik. Gyűjtsd össze nekünk a termékeket, mindent amit tőlünk vásárolsz, hogy megfelelően tudjuk szelektálni a hulladékot. Az IKEA szelektív gyűjtőiben kapnak helyet és egyéb szelektív gyűjtőben  szállítjuk, neked csak a visszaküldés a feladatod. A posta árát pedig a shopban levásárolhatod. 

Termékeink vegán minősítést kaptak: Katt Ide innen tudod letölteni

Jelezd nekünk, hogy küldöd a visszárút és mi küldjük neked a kupont.

 

 

További információk

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Ragasztó kötésgyorsító folyadék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük