Barion Pixel

Műszempilla zsírtalanító folyadék

Műszempilla zsírtalanító folyadék

Másnéven Primer. Indokolt esetben használjuk, ha zsíros, fénylő szempillákkal találkozunk.  Érdemes a készletednek tartalmazni ilyen folyadékot, mert ha zárnak a fanok jól jöhet a magas PH értéke miatt. Nem összekeverendő a boosterekkel! 

 

5990 Ft (br.)

Elfogyott

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Műszempilla zsírtalanító folyadék ( primer ) PH értéke 7-8. 15 ml kiszerelésben kínáljuk, elegáns üvegben.

A Primer zsírtalanító fő különbsége, fő funkciója:

A műszempilla zsírtalanító folyadéknak az a feladata, hogy előkészítse a szempillákat a műszempillával való szorosabb tapadáshoz. Használata megnyitja a természetes szempillák pikkelyeit. A Primert abban az esetben használjuk, ha a szempillák nagyon zsírosak, fényesek. Ebben az esetben a PH érték savas. Köztudottan a ragasztók PH-ja savas. A savas, a savas bázissal nem működik, ezen a helyzeten segít a Primer. Amennyiben ez a probléma nem áll fenn, ne használd a zsírtalanító folyadékot, mert a PH-t nem jó irányba változtatja és nagyobb kárt okozol. Ha lúgos szempillákkal találkozol, ami száraz, töredezett, ekkor nem kell alkalmazni a Primert.  Samponok és cleanserek ( tisztító folyadék )használata elegendő.

Használat: Mindenképpen fa spatulával együtt ajánlott alkalmazni. A spatula elszívja a felesleges folyadékot. Így nem csípi a vendég szemét, mert a felesleges folyadékot elvezeti, így nem folyik a szembe. A szempillák duzzadását is elkerülheted.

Mi számít ilyen szempillának ?

Zsíros fénylő szempillák, nagyon rugalmas szálak.

Termékeink vegán minősítést kaptak: Katt Ide innen tudod letölteni

Mint már annyiszor hangsúlyoztuk, figyelünk a környezetünkre, ezért üvegekbe helyeztük a termékeinket. Az üvegeket visszagyűjtjük és a megfelelő helyen szelektáljuk. Te is segítsd a munkánk és vedd fel velünk a kapcsolatot.

További információk

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Műszempilla zsírtalanító folyadék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük