Barion Pixel

Inlei helper 2.0

Inlei helper 2.0

Sűrűbb, apróbb fogazat a megszokott Inlei helperrel ellentétben.

  • Az  Inlei helper 2.0 egy forradalmian új fésű, amellyel a természetes szempillák könnyen felfésülhetőek a szilikon formára. A szempilla lifting és szempillafiller kezelés során.
  • A Helper 2.0 tökéletes finom vagy nagyon finom szempillák fésülésére alkalamas. A fésű szélessége megegyezik a helper klasszikus változatával, de a fogak jóval kisebbek és sűrűbbek (tömöttebbek), aminek köszönhetően a legvékonyabb szálak is szétválaszthatók

1700 Ft6750 Ft (br.)

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Az  Inlei helper 2.0 egy forradalmian új fésű, amellyel a természetes szempillák könnyen felfésülhetőek a szilikon formára. A szempilla lifting és szempillafiller kezelés során.

Az InLei® mindig a maximális kényelemre törekszik, még a kicsi, de ugyanolyan fontos eszközöknél is. A fésű ergonómikus formája alapos kutatás eredménye, és nagyon kényelmessé teszi mindkét oldalon a belső és külső szemzugban történő munkát.

Az  Inlei helper 2.0 különböző oldalai két különböző célt szolgálnak: az egyik oldal (egyenes él) biztosítja a szempillák megfelelő feszességét a szilikon párnán, a másik (fogakkal) tökéletesen igazítja a pillákat. Az eszköz praktikus és könnyen használható. Minden típusú szempillára alkalmas.

Az új Helper 2.0 tiffany zöld színe azonnal felismerhetővé teszi.

Anyaga mint mindig: ellenálló és nagy teljesítményű polikarbonát!

ERŐSEN AJÁNLJUK, HOGY A MAXIMÁLIS ELŐNYÖK ELÉRHETŐSÉGÉRE HASZNÁLJON SZAKMAI TANFOLYAMOT A LEI® LINE TERMÉKEK HASZNÁLATÁRÓL.

További információk

Kiszerelés

,

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Inlei helper 2.0” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük