Barion Pixel

Sterilizáló zacskó

Sterilizáló zacskó

A csomag 10 db zacskót tartalmaz. Vendégeidnek mutasd meg hogy te más vagy mint a többi szalon. Figyelj a higiéniára és törekedj a tökéletességre a környezetedben is.

2990 Ft (br.)

Készleten

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Sterilizáló zacskó használata kihagyhatatlan folyamat.Te tudod miért alakulnak ki allergiás tünetek ?? Miért lehet, hogy a vendég panaszkodik, hogy begyullad a szeme vagy egyéb tünetek mutatkoznak?? Mindig a szempillaragasztót okoljuk, de ez nem így van. Az eszközeid nem megfelelő tisztántartása legalább akkora hiba, mint egy allergiás reakciót kiváltó ragasztó. A sterilizáló zacskó nem engedi hogy más szempilla csipeszekkel, ollóval, egyéb eszközökkel összeérjen az épp fertőtlenítő folyamatban lévő csipeszed. Teljes sterilizálást nyújt a majd a vendégeidnek is megtudod mutatni, hogy te valóban odafigyelsz minden tényezőre, és az ő biztonságára.

Használat:

Egy magas hőmérsékleten dolgozó sterilizáló gép használata. Amit a képen látsz.

CH-360T Magas hőmérsékletű sterilizáló pedikűr-manikűr - Net

Az eszközeid belehelyezed a kis zacskókba, majd ezzel együtt legalább 15-20 percre beleheyezed a sterilizáló gépbe. Az idő leteltével, nyisd fel a fedelet, de vigyázz mert égésveszély a forró zacskó miatt. Várj pár percet, majd kiveheted a stelirizáló zacskó tartalmát és már dolgozhatsz is biztonságban.

  • Kék átlátszó és barna papírzacskó formájában is eléred.

Mind a két termék ugyanazt a célt szolgálja. A papírzacskóra ráírjuk a benne lévő tartalmat a kék zacskóban pedig a hátoldal áttetszősége miatt láthatod a tartalmát.

Minden megrendelt csomag tartalma 10 zacskó.

hozzá csipeszeket itt találsz: https://elenakeplinger.hu/termekkategoria/szempilla-csipeszek-szemoldok-csipeszek-ollok/

További információk

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Sterilizáló zacskó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük