Barion Pixel

Lovely Delux szempilla 0.07 D

Lovely Delux szempilla 0.07 D

A természetes szempillákhoz legjobban hasonlító formát kapta a Delux kollekció.

2000 Ft (br.)

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Lovely delux szempilla fan vagy? Akkor nálunk megtalálod. A természetes szempillákhoz legjobban hasonlító formát kapta a Delux kollekció. Lovely Delux 0.07 D leggyakrabban használt ív és vastagság.

A Deluxe sorozatból származó fekete műszempillák egyedülállóak a rost speciális összetételének köszönhetően, amely a szempillát rendkívül lággyá és rugalmassá teszi. Ezek a szempillák általában hasonlítanak a természetes szempillákhoz a legjobban . Mindegyik Delux pilla Matt a szilikonnal ellentétben ahol fénylenek a szálak. Szintén könnyen fanolható szempillák, a hosszának 2/3-ától kezd el keskenyedni.

A Deluxe sorozat összes szempillája az alaptól a csúcsig jól pigmentált, gyönyörű, matt fekete színű, nem deformálódnak a meghosszabbítás során, és viselés közben tökéletesen megtartja alakját. A Deluxe szempillák 20 soros palettán vannak bemutatva. A szempillák teljes száma palettán 4 300 és 12 000 szempilla között változik, vastagságától függően.
0,085:
A belső sarkok megoldása a rövid méretezésű Lovely delux szempilla 0085 vastagság. Nézz körbe az oldalon a variációkért.

hozzá csipeszeket itt talász: https://elenakeplinger.hu/termekkategoria/szempilla-csipeszek-szemoldok-csipeszek-ollok/

ragasztót itt: https://elenakeplinger.hu/termekkategoria/szempilla-ragaszto-kiegeszitok/

További információk

Hosszúság

10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Lovely Delux szempilla 0.07 D” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük