Barion Pixel

Inlei mister fix szemöldök ragasztó

Inlei mister fix szemöldök ragasztó

Inlei mister fix szemöldök ragasztó az InLei® legújabb innovációja, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy még egyszerűbbé tegye a szemöldökbombázó kezelést. Ez egy speciálisan a szemöldök liftinghez kifejlesztett ragasztó.

  • Puha és rugalmas textúra
  • Kicsit hosszabb száradási idő (az InLei® Fixing Gelhez képest), hogy jobban tudjon dolgozni a szemöldökszőrzet formáján
  • Vízben oldódó. Könnyen eltávolítható.
  • A formula lehetővé teszi, hogy a dauer anyagai bejussanak a hajba és ott hatnak.
  • Olyan termék, amely nem változtatja meg a lifting lotionok és a színezőanyag összetételét, így a végeredmény nem sérül.
  • Képlet, amely könnyen érintkezhet a bőrrel.
  • Kiváló minőség, jellemző a Made in Italy termékekre.

9600 Ft (br.)

Elfogyott

Kívánságlistához adom
Kívánságlistához adom

Az InLei® Fixing Gelhez képest a Inlei mister fix szemöldök ragasztó használatával a Brow Stylist jobb eredményeket érhet el. Könnyedebb használatot biztosít a munkánk során.

Ma már tudjuk, hogy minden kezeléshez saját egyedi termékekre van szükség. A Fixing Gel-t valójában a Lash Filler kezeléshez fejlesztették ki, de nem a BrowBomber szemöldök lifting kezeléséhez. A szemöldök lamináció készítésekor egy sokkal specifikusabb összetételre van szükségünk a minőségi eredmény eléréséhez. Kíváncsi, hogyan fog fejlődni a munkád a Mister Fix segítségével? Íme egy kis előzetes.

MI AZ?

A Mister Fix egy kozmetikai termék – Olaszországban készült. Arra fejlesztették ki, hogy a szemöldökszőröket a kívánt pozícióba helyezze a BrowBomber kezelés során. Mivel ez egy kozmetikai termék, bőrrel való kompatibilitás szempontjából tesztelték. A Mister Fixet bőrgyógyászatilag tesztelték érzékeny bőrön, és az eredmények hihetetlenek voltak: nemcsak nem irritálónak minősítették, de nem mutatott irritációt az összes önkéntesnél, akinél tesztelték.

A SZÜKSÉGLETEID

Az Inlei® Brow Bomber egyre népszerűbb kezeléssé vált, és a szemöldökkel foglalkozó szakembereknek volt néhány nagyon sajátos igénye, ami miatt kifejlesztettük ezt a terméket. Az Inlei mister fix szemöldök ragasztó BrowBomber kezeléshez speciális ragasztót fejlesztettünk ki:

• Palack, amely lehetővé teszi a termék pontos adagolását és elkerüli a pazarlást.

• Minimális ellenjavallatok a személy egészsége szempontjának függvénye

CSOMAGOLÁS

A legújabb generációs airless csomagolást választottuk, amely teljesen elkerüli a levegővel való érintkezést és meghosszabbítja a ragasztó élettartamát. A palack praktikus kifolyóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a mennyiség adagolását és a termékpazarlás elkerülését. A grafika teljes mértékben tükrözi InLei® márkánk vállalati arculatát. Természetesen a munkaállomásunk összes többi tartozékával együtt jár!

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK.

Használható az InLei® Mister Fix szempillára is?

A fentiek szerint ezt a terméket a szemöldökipar speciális igényeinek kielégítésére fejlesztették ki. A szempilla liftinghez már van InLei® Fixing Gel !

További információk

Vélemények

Még nincs értékelés.

„Inlei mister fix szemöldök ragasztó” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük